VELİ TOPLANTISI

Sayın Velimiz,
2023– 2024 Öğretim yılının  2. dönemine başladık. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz; öğrencilerimizin  akademik  başarısını,  okul  ve  sınıf içi  davranışlarını  sizlerle  paylaşmak, bundan sonraki zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak ve aksaklıklar varsa önlem almak için veli toplantısı düzenleyecektir.
Veli – Öğretmen   işbirliğinde   bizden   yardımlarını  esirgemeyen  siz  değerli   velilerimizin toplantıya katılarak bu sorumluluğu bizlerle paylaşacağı inancındayız.

Aşağıda belirtilen tarih ve saatte velisi bulunduğunuz öğrencimizin sınıfında hazır bulunmanızı rica ederim.

Esra KÖSELER

16.02.2024 72